Punime ne faqe

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Instant-Programming

Kush jemi ne ?

Instant-Progamming është një kompani e krijuar në 2017 e cila synon të zhvillojë kompani në sektorin dixhital. Njohuria jonë na lejon të plotësojmë kërkesat e ndryshme të klientëve tanë në një pjesë të madhe të sektorit dixhital duke përfshirë zhvillimin e faqeve në internet dhe celular, mirëmbajtjen dhe optimizimin e faqeve ekzistuese por edhe marketingun dixhital.

Falë një njohurie të gjerë të tregut dixhital dhe teknologjive më të fundit të internetit, ne ofrojmë zgjidhje moderne për kompanitë për të përmbushur nevojat e tyre duke i lejuar ata të jenë në një mendje me botën dixhitale që po zhvillohet vazhdimisht.

Pse

dixhitalizimi ?

Në një botë ku përdorimi i internetit po rritet në mënyrë eksponenciale, dixhitalizimi bëhet i domosdoshëm për stabilitetin e një kompanie në mënyrë që të jetë në gjendje të zhvillojë aktivitetet e saj dhe të mbizotërojë kundër konkurrencës në treg.

Shërbimet tona të propozuara u lejojnë kompanive:

Rritni shikueshmërinë e faqes përmes referimit të tyre në motorët e kërkimit dhe pranisë së tyre në platforma të ndryshme dixhitale.

Tërhiqni klient të rinjë me një prani që nuk është më e kufizuar fizikisht.

Ngritja e qarkullimit falë kërkesës më të madhe dhe zhvillimit të tregtisë elektronike.

Komunikimi i drejtpërdrejtë me klientët.

Artikujt e fundit

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

FAQ

No FAQs Found